Kosár üzenet
...
bezárás

Egyedi Kollekció elkészítéséhez

 

Tervező Csapat felveszi Önnel a kapcsolatot és felméri az igényeket, személyre szóló árajánlatot ad a ruhadarabok megtervezését illetően, majd elindul az arculat tervezés.

A munkaruhának az alapanyaga az egyik elengedhetetlen feltétele, igazán a lelke, a hordható szerethető viseletnek. Sok éves tapasztalat, próbálkozás során kialakult egy olyan alapanyag beszállítói kör, akikben megbízunk és akik így támogatnak abban, hogy ruháink minőségi darabok legyenek.

Alapanyagaink így az ing anyagoktól, ami 110 gr os sűrűségű, egészen 420 gr-os sűrűségű alapanyag vastagságig megtalálható.
Termék palettánk szélesen kínál 100% pamut és kevertszálas összetételű termékeket.
Alapanyagaink rendelkeznek Öko-Tex STANDARD 100 minősítéssel.

Alapkínálatunk között megtalálhatóak a munkaruha öltönyök, derekasöltöny , melles öltöny , téli- és átmeneti kabátok, esőkabátok, mellények, köpenyek s a ezek számtalan variációi közül válogathat.

Egyedi gyártású Női, illetve Férfi ingek közül is vásárolhat a webshopunkba, melyek ugyanúgy egyedi méret igény szerint gyártunk le ,mind e mellett megtalálható termékeink között a szakácskabátok és a kötények is.

Ugyan így variálható a melles-nadrág hátul gumírozott derékkal, vagy lazább fazonú, gumírozás nélküli megoldással. Igény szerint variálható zsebekkel látjuk el ruháinkat, alapanyagvastagságtól függően szereljük fel a munkaruháinkat térdvédővel, fenékfolttal, egyéb funkcionális kiegészítőkkel ( pl. kártya tartó, kúlcstartó.. )

Az alapanyagok és a színek kívánság szerint választhatóak

De mielőtt belekezd a böngészésbe fontos hogy meg legyen a cél mire keres öltözetet, napi használatra vagy esetlge egy sport rendezvényre , ehhez meg kell hogy nézze mely alapanyagú terméket válassza ( pamut, polieszter, poliamid , elasztán..stb , Kötés - alapján single jersey , polár, pique , frottír, vászon , sávoly, softshell..stb , szín szín árnyalatok színkombinációk megválazstása , majd ki lehet választani mely technológiával szeretné a kiválasztott termékeit a cége logójával egyedivé varázsolni.