Kosár üzenet
...
bezárás

Bemutatkozás

Rose Ruhaipari és Szolgáltató Kft. 1989-ben kezdte meg működését betéti társaságként, majd 1992-ben váltott társasági formát és azóta Kft.–ként működik 2000-es évek elejétől 500 m2-es csarnokunkban dolgozunk Kecskeméten.

Szívesen látjuk itt a helyszínen Új és Régi partnereinket, ahol részletesebb betekintést kaphatnak, alapanyagokat illetően, de megtekintheti bemutató termünkben mind az álltalunk gyártott munkaruhákat mind a forgalmazott munkaruha termékeinknek is.

Cégünk törekszik a precizitásra, pontosságra, a vevők teljes körű kiszolgálására minőségi alapanyagok felhasználásával.

Minden egyes munkaruha darabot, pólót, pulóvert igény szerint feliratozunk. A feliratozás történik, hímezve, avagy szublimációs nyomással, illetve vasalásos technológiáva.

Rohanó világunk megköveteli a folyamatos tervezést és fejlesztést. Tervezői Csapatunk segítségével a munkaruhákat a vállalkozás arculatára igazítjuk.

Partnereinket az ország bármely területén, igény szerint, személyesen felkeressük és segítünk a cége számára a legmegfelelőbb munkaruházatot, illetve védőfelszerelést kiválasztani.

Ne felejtse mi minden esetben méretsort biztosítunk megrendelőink a számára, hogy elkerülhessük az esetleges méretbeli kellemetlenségeket.

A megrendelt áruk kiszállítását belföldön, személyes átadással vagy futárszolgálat segítségével vállaljuk.

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat várjuk Önöket sok szeretettel!

 Rose Kft. csapata