Kosár üzenet
...
Bezárás

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Milyen termékeket forgalmaz vállalkozásunk?
Cégünk beszállítók kész termékei mellett egyedileg gyártott ruházati termékeket is forgalmaz. Személyre szabott igényei felmérését vállaljuk megadott elérhetőségeinken. Alapkínálatunk között megtalálhatóak a munkaruha öltönyök, derekasöltöny, melles öltöny, téli- és átmeneti kabátok, esőkabátok, mellények, köpenyek s a ezek számtalan variációi közül válogathat.
Milyen alapanyagokból készítjük termékeinket?
Munkaruháinkat kívánság szerint 100% pamutból, illetve pamut-kevertszálas alapanyagokból gyártjuk, amik természetesen megfelelnek az ipari mosás előírásainak.
Milyen márkájú termékeket forgalmazunk?
Forgalmazott márkáink között megtalálhatóak az alábbiak: Gildan Fruit of the Loom Portwest Ipoly Emellett a saját márkajelzésú termékeink is elérhetőek a megrendelési felületünkön.
Hogyan készülnek az egyedi kollekciók?
Munkatársainkkal részletes igényfelmérését követően elkészítjük az előre egyeztetett anyag, munkavédelmi funkció, szín, fazon alapján a teljes kollekció tervet, majd a végleges elvárásnak megfelelően elkezdődik a gyártás. A gyártás során a levett méretek szerinti elkészítést biztosítjuk. Lehetőség van próbálás után igazításra is.
Milyen referenciamunkáink vannak?
Számos hazai vállalkozás számára biztosítjuk a munkaruházatot a napi feladatok kényelmes és biztonságos elvégzéséhez. Ezek között megtalálhatóak 1-2 fős vállalkozások, de multinacionális vállalatok is mint pl. a Suzuki Gyár. Kérje elérhetőségeinken referencialistánkat!.
Hol elérhetőek szolgáltatásaink és termékeink?
Készleten lévő termékeink elérhetőek webáruházunkban, megrendelést követően az egész ország területére vállaljuk a kiszállítást. Konkrét szolgáltatásaink Kecskemét, Szolnoki út 20. szám alatti székhelyünkön elérhető, előre egyeztetett időpontban.
Milyen elérhetőségeken fordulhatnak hozzánk meglévő és új Partnereink?
Cím: 6000 Kecskemét Szolnoki út 20.
Tel.: +36-76/498-499, +36-76/505-696
E-mail: info@doublerose.hu