Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Milyen termékeket forgalmaz vállalkozásunk?
Cégünk beszállítók kész termékei mellett egyedileg gyártott ruházati termékeket is forgalmaz. Személyre szabott igényei felmérését vállaljuk megadott elérhetőségeinken. Alapkínálatunk között megtalálhatóak a munkaruha öltönyök, derekasöltöny, melles öltöny, téli- és átmeneti kabátok, esőkabátok, mellények, köpenyek s a ezek számtalan variációi közül válogathat.
Milyen alapanyagokból készítjük termékeinket?
Munkaruháinkat kívánság szerint 100% pamutból, illetve pamut-kevertszálas alapanyagokból gyártjuk, amik természetesen megfelelnek az ipari mosás előírásainak.
Milyen márkájú termékeket forgalmazunk?
Forgalmazott márkáink között megtalálhatóak az alábbiak: Gildan Fruit of the Loom Portwest Ipoly Emellett a saját márkajelzésú termékeink is elérhetőek a megrendelési felületünkön.
Hogyan készülnek az egyedi kollekciók?
Munkatársainkkal részletes igényfelmérését követően elkészítjük az előre egyeztetett anyag, munkavédelmi funkció, szín, fazon alapján a teljes kollekció tervet, majd a végleges elvárásnak megfelelően elkezdődik a gyártás. A gyártás során a levett méretek szerinti elkészítést biztosítjuk. Lehetőség van próbálás után igazításra is.
Milyen referenciamunkáink vannak?
Számos hazai vállalkozás számára biztosítjuk a munkaruházatot a napi feladatok kényelmes és biztonságos elvégzéséhez. Ezek között megtalálhatóak 1-2 fős vállalkozások, de multinacionális vállalatok is mint pl. a Suzuki Gyár. Kérje elérhetőségeinken referencialistánkat!.
Hol elérhetőek szolgáltatásaink és termékeink?
Készleten lévő termékeink elérhetőek webáruházunkban, megrendelést követően az egész ország területére vállaljuk a kiszállítást. Konkrét szolgáltatásaink Kecskemét, Szolnoki út 20. szám alatti székhelyünkön elérhető, előre egyeztetett időpontban.
Milyen elérhetőségeken fordulhatnak hozzánk meglévő és új Partnereink?
Cím: 6000 Kecskemét Szolnoki út 20.
Tel.: +36-76/498-499, +36-76/505-696
E-mail: info@doublerose.hu